Via de onderstaande verwijzingen vindt u een overzicht van onze actuele prijzen. Gebruik deze formulieren als u een bestelling wenst te plaatsen. Wij aanvaarden enkel schriftelijke bestellingen (fax: 014-50.61.02)

prijslijst Recifarm® standaard editie

Recifarm standaard editie is een ideaal softwarepakket voor de dierenarts met specialsatie nutsdieren die wenst te werken op vaste computer of portable. De standaard editie omvat: klantenbeheer, beslagnummers, visites, geavanceerde facturatie, voorraad, medicatie, lotnummers, registers, wachttijden, bestellingen, leveringen,...


prijslijst Recifarm® netwerk editie

Recifarm netwerk editie is een ideaal softwarepakket voor de dierenarts met specialsatie nutsdieren die wenst te werken op een computer die deel uitmaakt van een lokaal netwerk, bijv. dierenkliniek. De netwerk editie omvat: klantenbeheer, beslagnummers, visites, geavanceerde facturatie, voorraad, medicatie, lotnummers, registers, wachttijden, bestellingen, leveringen én een netwerkmodule die het delen van informatie op het netwerk mogelijk maakt.


prijslijst Recifarm® professionele editie

Recifarm professionele editie is een ideaal softwarepakket voor de groepspraktijk of individuele dierenarts met specialsatie nutsdieren die onderweg gegevens wenst in te brengen op een Palm zakcomputer en zijn informatie snel wil overzetten naar een vaste computer (synchronisatie). De professionele editie omvat: klantenbeheer, beslagnummers, visites, geavanceerde facturatie, voorraad, medicatie, lotnummers, registers, wachttijden, bestellingen, leveringen én een module die het uitwisselen van informatie met één of meerdere Palm zakcomputers mogelijk maakt.


prijslijst Recifarm Mobile®

Recifarm Mobile is een softwarepakket voor de groepspraktijk of individuele dierenarts met specialsatie nutsdieren dat specifiek werd ontwikkeld voor gebruik op een Palm zakcomputer. Dit stelt u in staat om onderweg informatie in te brengen via handschriftherkenning of barcodes en om informatie snel over te zetten naar een vaste computer (synchronisatie). Recifarm Mobile omvat: klantenbeheer, beslagnummers, visites, facturatie instellingen, medicatie, lotnummers, wachttijden, draadloos printen, ... Voor een volledige beschrijving: zie www.recifarm.be  

Recifarm Mobile dient te worden gebruikt in combinatie met een PC waarop Recifarm professionele editie draait. De gegevensoverdracht tussen uw Palm en vaste PC gebeurt via gespecialiseerde synchronisatiesoftware die wordt meegeleverd met Recifarm professionele editie.


Deze documenten werden opgesteld in .pdf formaat om de leesbaarheid en afdrukbaarheid te verbeteren. U hebt Acrobat Reader nodig om .PDF bestanden te lezen. U kan Acrobat Reader gratis downloaden vanop het internet:

Acrobat Reader downloaden

Voor alle bijkomende inlichtingen kan u terecht op tel. +32-14-50.61.01. Wij zijn ook bereikbaar per e-mail: info@recifarm.be